Slagterprisen 2018 - Slagterriget i Aarhus

Slagter-Riget

Slagter-Riget i Aarhus er nomineret til fornem pris

En stærk fødevarebranche kræver dygtige ildsjæle – og derfor hædrer Landbrug & Fødevarer hvert år branchens bedste private slagtere med Slagterprisen. Slagter-Riget, M. P. Bruuns Gade var indstillet til prisen, og efter en præsentation på Axelborg i starten af maj måned, har de to slagtermestre Bjarke Jensen og Mark Purkær netop modtaget den gode nyhed om, at Slagter-Riget er blandt de tre nominerede til Slagterprisen 2018.

Slagterprisen 2018

Slagterprisen handler om at højne fagligheden og motivationen til at tænke nyt og løfte kødkategorien, og fremme salget af kvalitetskød. Formålet med prisen er at anerkende de slagtere, der går forrest. Til glæde for forbrugerne og branchen. Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer, og siden den blev stiftet ved årtusindeskiftet har 27 slagtere modtaget prisen. Slagterprisen til landets bedste supermarkeds- og privatslagtere uddeles igen i 2018.

Stolte slagtermestre

Mark og Bjarke glæder sig naturligvis over nomineringen, men de ved godt, at de er oppe imod et skarpt felt, for igen i år er der skarp konkurrence om at få den eftertragtede pris: Slagterprisen 2018. De to slagtere giver også deres engagerede personale en stor andel af nomineringen – for uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre. De brænder for deres job og butikken – ja faktisk mener Mark og Bjarke, at de har Danmarks bedste slagterteam.
 

Juryen i Landbrug & Fødevarer har kigget på de indstillede slagteres håndværk, butikkernes sortiment og iscenesættelse samt det at have kunden i centrum og kunne differentiere sig fra konkurrenterne. Alt dette passer perfekt til Slagter-Riget, da de to gadedrenges kærlighed til slagterfaget stråler ud af dem og ud gennem deres håndværk. Kunderne i butikken bliver betjent med et glimt i øjet og en kærlig kommentar på vejen. Og det er netop alt dette, der er ligger med i overvejelserne omkring nomineringen af Slagter-Riget – nemlig stort kundefokus samt det at butikkerne tænker i anledninger – både i omstillingen af deres butik fra frokost til aften, men også i forhold til måltidsløsninger.

Det videre forløb

Efter nomineringen får de tre nominerede private slagtere et uanmeldt besøg af juryen, og derudover får de også besøg af en anonym person (mystery shopper), for at juryen kan få et indblik i kundeoplevelsen i butikken. Hvem af de tre nominerede, der skal have Slagterprisen 2018 bliver afsløret ved Fødevaredagen den 9. oktober 2018, så Slagter-Riget må bevare spændingen lidt endnu.

Læs mere om Slagterprisen hos
Landbrug & Fødevarer

Læs mere i artiklen "En stærk fødevarebranche kræver ildsjæle"

Læs mere i artiklen "Danmarks bedste slagtere er fundet"