Slagter-Riget

Vi vandt!
- vi er Danmarks Bedste Slagter

Det blev nemlig Slagter-Riget, der løb med Slagterprisen 2018, da Landbrug & Fødevarer kårede Danmarks Bedste Slagter tirsdag den 9. oktober. Det næste år kan vi kalde os Danmarks Bedste Slagter.

Vi er utrolig stolte over udnævnelsen. At det er os, der nu står med æren og titlen Slagterprisen 2018 i et utrolig skarpt felt med ekstremt dygtige kolleger, er så fedt. Og vi sender naturligvis også store roser videre til vores engagerede personale, som har en kæmpestor andel i den fornemme pris. For uden dem kunne det slet ikke lade sig gøre. De brænder for deres job og for butikken – og vi har faktisk Danmarks bedste slagterteam. 

Udover personalet skylder vi også en stor tak til vores kunder – uden dem var der slet ikke en butik, vores familier – som altid er parate med stor opbakning, og sidst men ikke mindst dem der har indstillet Slagter-Riget til prisen.

Den fornemme titel skal naturligvis fejres med vores kunder. Derfor fremtryller vi nogle rigtig gode tilbud sidst på ugen, så alle kan komme forbi og dele titlen med os.


 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.