Slagter-Riget

Buffeter 2019

Buffet 1

Forret: Marselisborg skinke på bund af sprød rucola, hjemmelavet basilikumspesto, syltede rødløg, sprøde valencia mandler, semidried tomater, samt sprød foccaciabrød (kold anretning).

Hovedret: Rosastegt ungkvægsfilet med rosmarin og flagesalt.
Små ristede kartofler fra vildmosen, hjemmelavet whiskeysauce, stegte grønne bønner med frisk plukket feta, grillet rødløg samt baconcrunch.

Dessert: Kraftig brownie, friske bær og let vaniliecreme.

Vis mere
Pr. person
Kr.
269,00

Billederne viser nødvendigvis ikke en af de omtalte retter.

Buffet 2

Forret: Hjemmelavet 14 ugers bresaola af wingham inderlår på bund af frisk spinat.
Hjemmerørt aioli, ristede pinjekerner, bagte tomater, hvidløgsristede bønner, samt hjemmesyltet rødløg.(kold anretning).

Hovedret: Unghanebryster fra gråsten med svampefyld, laksetimbale med tomat og grillede rejer.
Hertil bagte rødder med timian, kraftig rødvinssky, kartoffelkrokette i sprød kurv og ovnklar bruscetta.

Dessert: Mazerintærte, bærcolis samt friskpisket fløde.

Vis mere
Pr. person
Kr.
249,00

Billederne viser nødvendigvis ikke en af de omtalte retter.

Buffet 3

Forret: Bagt torsk samt dybhavsrejer på bund af feldsalat og ristet kartoffel.
Hertil hjemmelavet chilimayo, sprøde rugbrødschips og stegt rødløg/tomat.(kold anretning).

Hovedret: Rosastegt okseculotte af kødkvæg med rosmarin og røgsalt.
Mørbradbøf af velfærdsgris med bløde løg og svampesauce, fetasalat med oliven, parmesan og rødløg, hertil en frisk estragoncreme samt ristet æble og valnød.

Dessert: Gl. daws æblekage med sprøde makroner samt frisk fløde.

Vis mere
Pr. person
Kr.
249,00

Billederne viser nødvendigvis ikke en af de omtalte retter.