Slagter-Riget

Dagens middag

Uge 2
Mandag: Slagter-gryde med mos
Tirsdag: Boller i karry med ris
Onsdag: Mørbrad ala creme med kartofler
Torsdag: Svensk pølseret
Fredag: Hamburgerryg med flødekartofler

Uge 3
Mandag: Biksemad med bearnaisesauce og spejlæg
Tirsdag: Stegte flæsk med kartofler og persillesauce
Onsdag: Lasagne med salat
Torsdag: Krydderkylling med smørstegte kartofler og paprikasauce
Fredag: Farseret porrer med sauce og kartofler

Uge 4
Mandag: Bøf bearnaisefad
Tirsdag: Schnitzel med brasede kartofler
Onsdag: Forloren hare med sauce og kartofler
Torsdag: Gryderet med ris
Fredag: Steg med sauce og kartofler

Uge 5
Mandag: Mørbradgryde med mos
Tirsdag: Kylling i karry med ris
Onsdag: Karbonader med grønærter
Torsdag: Kalv i peberrodsauce med kartofler
Fredag: Skinke med flødekartofler

Pr. stk. kr. 50,-