Slagter-Riget

3 retters menu

Menu 1

Forret
Hjemmegjort vildt tapas med tilbehør.

Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt med brunede kartofler, hvide kartofler skysovs, franske kartofler, halve æbler og surt, samt waldorfsalat.

Dessert
Hjemmelavet islagkage med vafler og frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Menu 2

Forret
Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges, pyntet af.

Hovedret
Svinekam stegt som vildt med brunede kartofler, hvide kartofler skysovs, franske kartofler, rødkål og surt, samt waldorfsalat.

Dessert
Hjemmelavet citronfromage pyntet med flødeskum.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00

Menu 3

Forret
Indbagt laks med flødestuvet spinat.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad af dansk kødkvæg med små krydderkartofler, whisky sauce og ovnbagte grønsager.

Dessert
Hjemmelavet chokolademousse pyntet med flødeskum dertil frisk frugt.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
275,00

Menu 4

Forret
Klassisk tunmousse med tilbehør.

Hovedret
Helstegt oksefilet, marineret i rødvin med flødekartofler, broccolisalat, samt frisk brød og smør.

Dessert
Ostelagkage med friske frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
275,00

Menu 5

Forret
Reje/krabbe/torskefad med tilbehør.

Hovedret
Indbagt farseret svinemørbrad med krauterkartofler, cæsarsalat, tzaziki og møllehjul.

Dessert
Hjemmelavet isbombe på bund af cherrykiks med friske frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
225,00


Bemærk alle vores tre retters menuer er til minimum 10 personer.