Slagter-Riget

3 retters menu

Menu 1

Forret
Hjemmelavet oksekødsuppe med boller og brød.

Hovedret
Kalvesteg stegt som vildt med brunede kartofler, hvide kartofler skysovs, franske kartofler, halve æbler og surt, samt waldorfsalat.

Dessert
Hjemmelavet islagkage med vafler og frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
215,00

Menu 2

Forret
Hjemmelavet tarteletter med høns i asparges, pyntet af.

Hovedret
Svinekam stegt som vildt med brunede kartofler, hvide kartofler skysovs, franske kartofler, rødkål og surt, samt waldorfsalat.

Dessert
Hjemmelavet citronfromage pyntet med flødeskum.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
195,00

Menu 3

Forret
Indbagt laks med flødestuvet spinat.

Hovedret
Helstegt oksemørbrad af dansk kødkvæg med små krydderkartofler, whisky sauce og ovnbagte grønsager.

Dessert
Hjemmelavet chokolademousse pyntet med flødeskum dertil frisk frugt.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
275,00

Menu 4

Forret
Hjemmelavet fiskepate på bund af sprød salat, pyntet af og suppleret af frisk brød og smør.

Hovedret
Helstegt oksefilet, marineret i rødvin med flødekartofler, broccolisalat, samt frisk brød og smør.

Dessert
Ostelagkage med friske frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
245,00

Menu 5

Forret
Hjemmelavet hønsekødsuppe med boller og brød.

Hovedret
Indbagt farseret svinemørbrad med krauterkartofler, cæsarsalat, tzaziki og møllehjul.

Dessert
Hjemmelavet isbombe på bund af cherrykiks med friske frugter.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
199,00

Menu 6

Forret
Rejecocktail i portionsanretning, flot pyntet af, med brød.

Hovedret
Whiskymarineret skinkesteg med baconkartofler, rødvinssauce. Mixet salat samt brød og smør.

Dessert
Frisk frugtsalat med knust chokolade, dekorativt pyntet.

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
185,00


Bemærk alle vores tre retters menuer er til minimum 10 personer.