Slagter-Riget

Kampagnetilbud

Godt i gang med 2018
Efter julens og nytårets travlhed er det nu meget rart med hverdag i januar?

Din mad med mere-slagter har lyst til at dele ud af en hel række lette og gode tilbud. Hvorfor ikke gøre hverdag til en fest - og spare lidt på kalorierne samtidig?

Lav din egen gryderet med skært kød. Gullasch, bankekød eller Stroganoff. Mangler du inspiration til tilberedning eller tilbehør er din faguddannede slagter ”lige ved hånden”. Køb et kilo til en god pris eller to kilo til en rigtig god pris. Du kan spare en masse tid, hvis du laver en stor portion - nok til to middage.

Madpakkerne er en vigtig del af hverdagen. Lige nu får du fire lag lækkert slagterpålæg til vores bedste pris. Hvorfor ikke gøre slagteren til din leverandør af pålæg? Så er du helt sikker på at få friskhed, kvalitet og rigtig god smag.

Gør det let for dig selv på dage, hvor tiden ikke rækker til hele eller halve timer i køkkenet. Prøv en færdigret. Vi har gjort alt forarbejdet og tilbyder kyllingebryst med chorizo og tomattrilogi.
Lækkert, nemt og lige klar til at sætte i ovnen.

Hvorfor ikke imponere dine gæster i weekenden? Server en kalverosette med soufflefars - rigeligt til fire personer. Du får helt sikkert lyst til at invitere vennerne på besøg!

Din mad med mere-slagter er altid et besøg værd - også i januar, hvor der skal spares på både kalorier og penge.

Slagterpålæg
Hjemmelavet pålægsåakke.
Ta’ 4 lag  kr. 65,00

Kalverosette
med soufflefars.
Pr. stk. kr. 149,00

Kyllingebryst
chorizo og tomattriologi.
Nok til 2 personer

Pr. bakke kr. 79,00

Skært oksekød
Gullasch, bankekød eller stroganoff.
Pr. kg. kr. 120,00
Ta’ 2 kg kr. 200,00

 

Tilbuddene gælder fra den 22. januar til og med den 27. januar 2018.